U bent hier:Home » Algemeen nieuws » Puur Auto Zegers: alles draait om de looks!

Puur Auto Zegers: alles draait om de looks!

Puur Auto Zegers heeft het begrepen. De looks van de nieuwe SEAT Leon, de Leon Style, moeten gezien worden. Hoe presenteer je nu beter een nieuw model dan tijdens een feestelijke receptie voor al je klanten en zakenrelaties?

 

Vrijdagavond 25 januari werden genodigden getrakteerd op een buffet, hapjes en drankjes waaronder cocktails tijdens de Cool & Hot Party in de showroom van Puur Auto Zegers. Drive-In Disco Show El-Dorado wist de sfeer erin te brengen met muziek van allerlei genre. De happening is in deze tijd van beknibbelen uitzonderlijk te noemen. Waarom zoiets organiseren? Eigenaar Arno Zegers: “In deze donkere tijden willen wij positief zijn. We willen graag iets doen voor onze klanten. Dit vinden wij een mooi gebaar.” Het gebaar is goed ontvangen, want het werd een drukbezochte avond.

 

De looks, de techniek, de prijs

Uiteraard kon iedereen even achter het stuur van de Leon Style het nieuwe SEAT-gevoel ervaren. Aan de looks zal het niet liggen. De  twee gloednieuwe exemplaren, een in vuurrode en een in diepzwarte uitvoering, waren de blikvangers in de showroom. Het sportieve, gestroomlijnde uiterlijk herbergt kracht en efficiëntie. De nieuwe SEAT Leon Style rijd je al vanaf € 18.250,= of tegen een leasebedrag vanaf € 345,= per maand. Stap binnen bij Puur Auto Zegers en maak kennis met deze nieuwe auto.

 

Puur Auto Zegers – Mr. F.J. Haarmanweg 19, Terneuzen – 0115-612210 – www.autozegers.nl

 

Over de auteur

Ronny Rammeloo
Hoofdredacteur

Ronny Rammeloo is de hoofdredacteur van de Eenhoornkrant.

Aantal artikelen : 11

Laat een reactie achter

© 2012 Eenhoornkrant.nl | Ontwikkeld door Converzo.nl

Scroll to top